Working in the weekend..!
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
30 November 2008 | Frankrijk, Parijs
Jaja dat hadden jullie niet gedacht hea weer zo'n snelle update van mij. Maar ik heb dan ook veel goed nieuws te vertellen. Allereerst is er vanmorgen een wonder gebeurt. In een opwelling (een stemmetje van boven sprak mij toe) besloot ik om weer eens te proberen mijn laptop op te starten. Zoals ik jullie misschien al eerder vertelt had is mijn laptop al zo'n vier weken kapot en deel ik nu met die van Shanna. Maar alsof het zo moest zijn was vandaag de dag. Mijn laptop besloot weer uit zijn lange winterslaap te komen. Hij deed het opeens weer! Ja kijkbuizers het internetleven lacht mij weer toe. Ik ben niet langer meer een internet-nobody maar kan weer gewoon gebruik maken van mijn technische mogelijkheden. Lalala, jippie!
Terug waar we gebleven waren. Mijn weekend is een stuk drukker geworden dan ik eigenlijk had ingepland.
Na anderhalf uur bij mijn lingeriecasting vrijdag te hebben gewacht (waarna toen een andere dutchgirlie mij joinde de tijd gelukkig ineens veel sneller ging) kreeg ik een belletje van mijn agency. Ik was geboekt dit weekend voor Luella Magazine. Blijkbaar een goed brits tijdschrift. The agency was er erg blij mee. En ik ook natuurlijk. Goed nieuws kon ik wel gebruiken want ik was een beetje cranky geworden na anderhalf uur wachten toen ik te horen kreeg (nou ja het werd niet letterlijk gezegd maar blikken in bepaalde richtingen zeggen genoeg) dat mijn voorgevel weer eens niet groot genoeg bleek te zijn. Toen vervolgens het metro-netwerk ook niet helemaal bleek te werken en ik een uur in de bus had gezeten was het goede nieuws meer dan welkom. Gelijk mezelf nog even iets meer opgevrolijkt met wat portemonnee-vriendelijk-geshop. Paar fijne handschoentjes en muts aangeschaft voor de kou. 's Avonds lekker filmpje gekeken met mijn tsjechische roomie en ik was weer helemaal in mijn opperhumeurtje.
Zaterdagochtend dus veel te vroeg opgestaan. Om 7 uur (wat ik vroeg vind voor een zaterdag, zelfs voor doordeweeks tegenwoordig) was ik rise-and-shiny. Moest om 9 uur op een plaats buiten Parijs zijn. Eenmaal aangekomen bleek dit niet een studio te zijn en na wat gepraat bleek mijn bange vermoeden uit te komen. Ja.. we zouden inderdaad een paar foto's buiten gaan schieten. Het was immers spring/summer collection. Oeiii oeii joeei. Gelukkig stond in niet alleen voor deze koude taak. Met nog twee andere modellen in veel te dunne jurkjes door het bos getrokken om heel snel (jas uit, foto's maken, jas aan) de nodige foto's te schieten. Met nog wat andere foto's buiten maar een goede afwisseling met binnen schieten was het al met al allemaal heel goed te doen. Erg fijne foto's geworden. Vooral met de laatste foto erg gelachen toen we met zijn drieeen naakt (haha op de string na) op bed moesten liggen met alles natuurlijk netjes bedekt (jullie weten immers dat ik geen naakt doe) met de meest uiteenlopende tassen. Erg grappige ervaring. Alle mannen natuurlijk de kamer uitgestuurd en gelukkig was ook de fotografe een vrouw. Best hele prettige dag gehad dus. 's Avonds laat weer richting hartje Parijs wedergekeerd om weer heerlijk duf (ja ik weet dat het zaterdagavond was maar ik was kapot) een filmpje te kijken en halverwege in slaap te vallen.
Vanochtend na lange tijd mijn heerlijke Shan weer in de armen kunnen sluiten en gelijk ook haar whole family te kunnen ontmoeten (tja als je dan toch zoveel tijd met iemand spendeert is het toch wel fijn om te zien waar het allemaal van afstamt) toen ze terugkwam van haar trip naar Disney. Gelijk een liefdevolle minnie-mouse coffeemok in mijn handen geduwd gekregen waar ik inmiddels al anderhalve liter thee uit heb gedronken. Ook zijn wij nu in het geweldige bezit van pepernoten die we natuurlijk al aan al onze huisgenoten hebben moeten laten proeven (we willen natuurlijk niet dat ze iets mislopen) en echte coffeepads wat weer in de portemonnee gaat schelen (dagelijks starbucks is natuurlijk niet goedkoop). Gelijk samen weer wat huishoudelijke klusjes gedaan (de groenten en fruit zijn weer ingeslagen) en zitten nu heerlijk duf te chillen op de bank. Kan ondertussen elk moment gebeld worden door een fotograaf die ik vandaag nog moet ontmoeten voor een optie voor volgende week. En ja zoals jullie horen houdt het leventje hier dus niet op in het weekend. Voor de rest van de dag staat er ook nog een heavy schedule gepland. Zo moet ik na mijn casting nog koken, tijdschriften lezen, mijn internetpersonality online zetten, televisie kijken, douchen en hoogstbelangrijk onze gedownloade film kijken. Jaja het valt natuurlijk niet altijd even mee hoor dit leventje. Maar wij slaan ons er wel doorheen.
With love & Kisses..
Virginia
11 December 2008 - 19:48
Miek:
Ik vind dat je meer moet schrijven babe.
Je grote nieuws over Ellen von Unwerth staat er nog niet op!!
Of meer moet bellen, hihi.
Vond het heel fijn om je gister weer te spreken.
Fijne avond lieverd, heb gister echt een topavond gehad... tell you later.
Je weet dat ik van je hou.
Mis je, liefs en kusje, je vriendinnetje -
11 December 2008 - 19:49
Miek:
Ik vind dat je meer moet schrijven babe.
Je grote nieuws over Ellen von Unwerth staat er nog niet op!!
Of meer moet bellen, hihi.
Vond het heel fijn om je gister weer te spreken.
Fijne avond lieverd, heb gister echt een topavond gehad... tell you later.
Je weet dat ik van je hou.
Mis je, liefs en kusje, je vriendinnetje -
11 December 2008 - 19:50
Miek:
Oeps in al mijn onhandigheid heb ik m'n berichtje natuurlijk weer twee keer verstuurd. Weet ook niet hoe ik het voor elkaar krijg.
Kus!