Last hectic days.. - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Last hectic days.. - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Last hectic days..

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

05 Oktober 2008 | Italië, Milaan

Kijkbuizers!

En eindelijk is het dan aangebroken. De laatste week in Milaan. Een week die eigenlijk best rlxd zou moeten zijn. De meeste castings kan je nog wel doen maar hebben geen nut omdat je op de dag van de job al lang nat en laag in Nederland zit, bovendien zijn de eerste twee weken na de fashionweek altijd wat rustiger. Niets blijkt echter minder waar te zijn, wat wel bleek aan een bezoekje aan de agency op vrijdag.

Net op het moment dat ik voor mezelf besloten had dat ik nog maar even ging genieten van Milaan (en eindelijk misschien de stad maar eens wat beter moest leren kennen, denk monumentale gebouwen etc.) kregen Shan en ik een raar weekje aangeboden. Allereerst begon het met het feit dat mijn liefste Shan en ik zaterdagochtend voor de rest van de tijd gescheiden zijn. Shan is namelijk eerst vier dagen in Dubai te vinden voor een show en gaat daarna door voor een shoot in Capri. Haha ook voor Diva en Donna zoals jullie bij mij nog wel eens in mijn laatste berichtjes kunnen lezen. Aangezien ze daar pas vrijdag klaar mee is, is de kans klein dat we samen in hetzelfde vliegtuig zitten. De enige paar uurtjes die we nog samen gaan spenderen zijn op dinsdag en waarschijnlijk wordt dat leuk gezamenlijk onze koffer inpakken. Ikzelf ben weer het hele weekend aan het werk en heb gehoord dat ik volgende week ook nog even aan de bak moet voor een kleine schoenencampagne en dat waarschijnlijk ook donderdag geen rustig laatste dagje gaat worden. Allereerst maar even een update van het weekend.

Vrijdag. Een dag die eigenlijk bestempeld was als een vrije dag kreeg weer eens zijn eigen draai. Op het programma stond alleen het ophalen van Shanna der ticket op the agency, wat betekende dat Shan en ik lekker konden uitslapen. Mijn bioritme begint zich langzaam, maar nog niet helemaal aan te passen waardoor ik om tien uur niet meer kon slapen en mijn harde, kleine bedje verliet. Na een uurtje wat mailtjes te hebben gechecked, gefacebooked en gehyved te hebben besloot ik maar eens mijn mobiel te checken waar ik even moest schrikken. 1 new message received. Oeps, dat kon niet veel goeds voorspellen. En nee dat deed het ook niet. Een casting, tussen 10 en 12. En na een snelle blik op de klok en de kaart te hebben gewerkt bleek het even een onmogelijke opgave. Nog een klein uurtje over om shan wakker te krijgen, ons aan te kleden en naar de andere kant van Milaan te haasten. Na heel wat getrek aan Shan der linkerpyjamamouw en even doorstappen toch nog de casting gehaald. Besloten dan maar gelijk door te gaan naar het bureau voor shan der ticket. Eenmaal aangekomen goed nieuws: Shan was ook nog geboekt voor Diva en Donna en ik voor een editorial op zaterdag, een vrije test op zondag en de kleine schoenencampagne op woensdag. Jippie, jippie, jippie! Hoe meer we hier namelijk nu te doen hebben, hoe sneller de tijd gaat aangezien thuis zitten en de uren tellen ook niet echt meehelpt.

Na nog het nodige shopwerk te hebben gedaan (shan had een tas nodig en ik heb eindelijk de club van meisjes met een wimperkrultang gejoined) lekker thuis een discodutje gedaan om vervolgens uit te gaan met the agency. Mijn calltijd voor de editorial die volgende dag was pas om kwart voor drie en shan zou het prettig vinden als ze kon slapen in het vliegtuig.

Leuke avond gehad! Valt weinig over te zeggen maar ben zo verstandig geweest om in tien minuten duizend foto's te schieten wat misschien wel een impressie moet geven. Niet al te laat gemaakt, lagen alweer om half drie/drie uur in ons bedje.

Zaterdag gingen al vroeg vier wekkers af (shan was bang dat ze zich ging verslapen en risico's hebben we niet genomen) en heb ik mijn liefste Shan uitgezwaaid. Na er nog even ingedoken te zijn nog een paar uurtjes met Nina op onze lovely couche gehangen en doorgegaan naar mijn eigen shoot. Schoot een advertorial, wat bijna hetzelfde is als een editorial (een tijdschriftshoot) maar dan met kleren van maar een bepaald merk. Het idee was een beetje Haute-Couture achtig wat inhield dat ik zeer overweldigende make-up en haren kreeg. Allereerst werden zo mijn wenkbrauwen weggewerkt met een aardige laag poeder om vervolgens 5 kilo extra haar op mijn hoofd aangeplakt te krijgen. Het resultaat was best stoer. Gewerkt met een onwijs snelle fotograaf wat goed deed voor mijn geduld. Na drie uurtjes stond het er al op. Jippie! Ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

Gisteravond om 8 uur ongeveer thuis gekomen en me daarna vermaakt met Nien met movies en gedownloade desperate housewives afleveringen. Shan nog niet gesproken (ga ik vandaag maar eens bellen).

Vandaag wordt ik over ongeveer anderhalf uur opgehaald om door te rijden naar mijn free test. Het klinkt misschien raar maar voor gratis testen heb je in het buitenland ook castings. Normaal betaal je een goede 200 eurootjes voor een test maar heute is dat niet het geval. Ben erg benieuwd naar de story die we gaan schieten. Werd gisteravond door de fotograaf nog gebeld die me goed op het hart drukte dat ik maar op tijd naar bed moest. Too bad, dan maar een avondje niet uit.

Anyway vanaf vandaag nog maar vijf daagjes beste kijkbuizers. Kan zoooo niet wachten om julie allemaal weer te zien. Ik beloof dat ik voortaan wel iedere maand een weekendje een stop in Nederland maak hoor! Kan ook niet wachten om mijn moeders (en mijn) nieuwe huisje te zien. Nog maar heeeeel eventjes!

XXX