Persoonlijkheidsstoornis @ Marie-Claire IT
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
02 Oktober 2008 | Italië, Milaan
Jullie zullen het niet gaan geloven maar de rust is wedergekeerd. Mijn slaaptijden worden langer, mijn wenkbrauwen fronsen minder, mijn voeten genezen en mijn sociale leven begint weer een soort van vorm aan te nemen. Ja ja, zelfs mijn waarbenjij.nu krijgt weer aandacht. Life is a beach again, en dit keer een iets rlxder strand.
Na zondag kapot van Fendi mijn bed in te zijn gedoken ging het liedje van geen vrije dagen die volgende dag door met de shoot voor Marie-Claire. Aangezien mijn bureau me had verteld dat de shoot buiten Milaan zou plaatsvinden en ik al een paar taxibonnen in mijn handen geduwd had gekregen om daar naar toe te komen zag ik op tegen nogal een lange trip. Echter na tien minuten in de taxi begon ik de weg langzaamaan te herkennen. Mijn hersenen begonnen te graven naar een diep verleden maar een lampje ging nog niet echt branden. Toen de taxichauffeur echter al vijf minuten later stopte bij een gebouw dat wel heel bekend voorkwam ging mijn geheugen verbindingen leggen. Marie-Claire, Gioia. Jaja beste kijkbuizers deze studio was niet volledig onbekend, had hier gewoon al twee keer eerder gewerkt haha. Superstom natuurlijk, aangezien ik er wel een uur voor had uitgetrokken om op de plaats van bestemming te komen en ik nu driekwartier te vroeg er al was.
Superleuke dagen gehad! Toen het hele team arriveerde bleek dat het precies dezelfde mensen waren als mijn shoot voor Marie-Claire van een jaar geleden. Zelfde fotograaf, fotograaf-assistent, haarstylist en visagiste! Een groot feestje natuurlijk om iedereen weer te zien en gelijk ook een opluchting omdat ik wist dat het hele rlxde mensen waren en ik dus de volgende twee dagen me geen zorgen hoefde te maken.
In totaal veertien pagina's geschoten. 6 pagina's met een grote foto. 6 pagina's met vier kleine foto's per pagina en een pagina met zes beautyshots. Aardig wat werk dus. Elke twee pagina's was een ander soort verhaal met een andere stijl. Zo ben ik in twee dagen tijd omgetoverd tot Marine-lid, Panterchick, Hippie, Motorrijdster, Zakenvrouw en Collegebabe. Bij elk verhaal kwamen ze met een ander voorwerp aanzetten waarmee we gingen fotograferen, met als hoogtepunt een ware motor waar ik mocht mee gaan stunten. Aan het einde van de twee dagen had ik nogal een persoonlijkheidsstoornis. Het ene moment een gezicht trekken alsof het enige wat je wilt love, peace and happinness is en het volgende moment sexy, sexy, sexy! Om de paar uur herkende ik mezelf niet meer terug in de spiegel wat natuurlijk aardig wat gedoe was met haar en make-up was. Echter elke ochtend een heerlijke massage, pedicure en manicure van de visagiste gehad wat me klaar maakte voor een lange dag werken. De tweede dag dan ook echt twaalf uur achter elkaar gewerkt (met een uurtje lunchpauze) van negen tot negen. Foto's mogen er echter zijn, superleuk geworden. Ook van de styliste de uitnodiging van Moschino gekregen oftewel de trekpop die ze van me hadden gemaakt. Haha heel raar om zo van jezelf te zien. Mijn benen heb ik al in me nek gelegd wat in real-life een nogal grote opgave voor me is en wat ook niet zo'n best gezicht was bij de pop. Foto's zullen snel volgen!
Woensdag en vandaag een rlxde dag gehad. Heerlijk stuk of vijf castings per dag gelopen en eindelijk een nieuwe jas gekocht (die gestolen/verloren was in de club) wat betekent dat ik nu eindelijk niet steeds weer elke dag opnieuw kou moet vatten en vijf kledingstukken over elkaar moet dragen. Lekker weer op tijd een paar dagen naar bed gegaan en s'avonds weer lekker voor mezelf gekookt: vissticks, worteltjes met erwten en mais. Haha ik weet het echt een te hollandse maaltijd, maar dat is juist wat ik zo mis. Kan niet wachten op mijn boterhammetjes met kaas. En ja beste kijkbuizers het gaat dan eindelijk bijna gebeuren. Het moment dat ik weer op Nederlandse bodem stap, mensen kan verstaan en al mijn geliefden weer terug kan zien. Volgende week vrijdag kom ik weer naar huis. Hierbij dus een uitnodiging voor iedereen met wie ik nog cappuccino moet drinken, you know where to find me! Blijf waarschijnlijk twee weekjes thuis en wil daarna eigenlijk weer terug naar Milaan. Nina is namelijk nu ook weer teruggekeerd naar ons nederige Pola-appartementje en het is weer triple-dutch hier. Gezellig!!
Keep you posted!
XX