Busy, busy, busy - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Busy, busy, busy - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Busy, busy, busy

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

11 September 2008 | Italië, Milaan

Daag beste kijkbuizers!

Het wordt maar weer eens tijd voor een goede update. Met alle drukte, vermoeidheid etc. is het er de laatste tijd maar weinig van gekomen. Ik lig op dit moment dood op de bank, voetjes de lucht in, tv-tje aan voor een lekkere film.

De afgelopen dagen zijn vooral zeer hectisch geweest.

Zondagavond aangekomen in me hotel. Zeer leuk ontvangen door een jongeman bij de receptie die gelijk me kamer upgrade naar een zeer mooie. Echter weinig internet of leuke televisiekanalen in de kamer te vinden waarna ik maar de avond heel duf door heb gebracht met een boek en mijn sudoku's. Beetje alleen was het wel maar voordat ik het wist was ik alweer moe en ben ik in een kingsize bed in slaap gevallen (wat alleen toch minder leuk is).

De volgende ochtend al op tijd opgehaald (9 uur) om door te rijden naar de shoot. Herkende de shootlocatie natuurlijk nog van de vorige keer en ik had al zo'n voorgevoel dat het weer een even zware dag zou gaan worden. Inderdaad, stuk of 70 outfits en in plaats van om kwart over zeven de trein te hebben gehaald, moest ik de trein van kwart over 8 nemen. Het kwam er dus op neer dat ik uiteindelijk om 11 uur mijn appartementje kon neerstrijken. Kapot, gebroken en voeten vol met blaren omdat ik de hele dag op 3 dezelfde soort schoenen heb gestaan. Wel goed nieuws. Kreeg van Shanna in de trein door dat ik geboekt was voor Gioia. Gioia is Magazine hier wat beetje lijkt op de Nederlandse Grazia. Na nog een paar theetjes gedaan te hebben ben ik dus maar op tijd naar bed gegaan.

Dinsdagochtend vroeg naar Gioia gegaan. Na de verkeerde uitstap bij de tram moest ik ongeveer nog een km-lange straat door. Bezweet en vermoeid kwam ik aan. Na door de receptionist doorgestuurd te zijn naar de derde verdieping (waar de gioia redactie zat) moest ik even slikken. Niemand aanwezig op kantoor. Na veel speurwerk toch een vroege vogel kunnen vinden die voor mij de stylist van de shoot kon bellen. Oeps, foutje, stylist stond buiten in de auto op me te wachten. Samen met ander meisje naar de locatie gereden. Hele fijne foto's geworden. Fotograaf moest even wennen aan met personen werken aangezien die normaal altijd meubels fotografeerd. Wel heel leuk gepraat met het mede-model. Om 6 uur zeiden ze al dat we klaar waren en ik ging dus in jubelstemming naar huis. 'S avonds lekker dood op de bank gehangen.

Gister en vandaag castings gelopen. Gister ook nog uit eten geweest met de agency. Supergezellig! Foto's binnenkort op hyves! Ga nu weer even duf filmkijken! Vanaf morgenmiddag weer weekend!! Jippie!

Ook vandaag te horen gekregen dat ik weer geboekt ben voor Mosschino voor looks. Dat betekent dat ze alle outfits van de show op je gaan bekijken. Life is a beach!

Love ya!

Mis jullie heel erg!

• 11 September 2008 - 18:28

Marcel:

Dribbel is wel erg druk!