Nolita & the club - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Nolita & the club - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Nolita & the club

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

07 September 2008 | Italië, Milaan

Daag kijkbuizers!

Hier weer even een berichtje van de oude vertrouwde pola-internet-hangout. Aangezien het internet op de kamer op dit moment zeer langzaam werkt zit ik weer in de Pola "lounge" (twee versleten banken met drie computers en een koffiezetapparaat) te internetten.

Het werd maar weer eens tijd voor een update.

Donderdagmorgen vroeg met Shanna vertrokken naar een afgelegen stad ergens meer in het zuiden van Milaan. Om half zeven 's morgens werden we opgehaald om op tijd op plaats van bestemming te zijn. Aangezien de metro's in Milaan 's morgens om 6 uur opengaan dachten we dat we genoeg tijd hadden om de metro naar de andere kant van milaan te pakken (waar we werden opgehaald). Nou nemen de meeste Italianen het nou niet echt met tijd (je kan overal makkelijk een half uur te laat komen aankakken en dat is dat nog niet eens fashionable late) en zo kwam het dat wij dan ook ook om tien over 6 nog steeds voor een gesloten metrostation stonden, Toe nmaar snel in de taxi gesprongen om door te racen naar de plek waar onze vip-mini-bus ons al op stond te wachten. Inderdaad aardig vip, mooie bekleding, tafeltje, airco, muziekje, leeslampje aan alles was gedacht, echter niet aan genoeg ruimte om je voeten ook maar een beetje in kwijt te kunnen.

Na toch nog aardig wat te kunnen hebben geslapen kwamen we dan aan op plaats van bestemming: Tombolo. Daar kwamen we er na een drie-uur lange trip achter dat er al die tijd al een Nederlands meisje naast ons had gezeten. Supergezellig natuurlijk!

Na aardig wat fittings, rehearsals, make-up, haar etc. leuke show gelopen. Zo'n acht outfits moeten showen waaronder ook bikini. Ai, voel je je toch altijd wel een beetje bloot. Op een paar rothakken en een mislukte finale na ging de show aardig goed!

Na weer een trip van drie uur terug kwamen we dan eindelijk om 1 uur s' nachts weer thuis. Quit a long day!

Vrijdag was rustige dag. Met voor mij maar drie castings op het programma (Shanna had er aantal meer) was ik om 12 uur al klaar. Jeeaah! Aangekomen op het bureau kreeg ik te horen dat ik geboekt deze maandag voor het lookbook van AnnaRita N (die ik al een keer eerder gedaan heb) waardoor het feestje compleet was.

Na een uurtje bijslapen thuis gezellig met mijn huisgenootje Nina wezen shoppen. Met iets te veel shopspirit kwamen er pas achter dat het al 8 uur was toen de winkels wel erg rustig raakte. Oeps.

Die avond zijn we uitgeweest met the agency. Heel gezellig, eerst in een restaurantje wat gegeten om vervolgens tot een uurtje of 3 op blote voeten te dansen (mijn hakken deden niet normaal pijn) in een of andere italiaanse club. Moe, maar voldaan in bed gedoken.

Na om ongeveer 1 uur daadwerkelijk wakker te zijn geworden begon alles weer van voor af aan. Heerlijk gechilled in huis met een enge film, wat internetten, muziek luisteren en we werden al weer opgehaald om weer uit te gaan. Tja, je moet toch wat in je weekend.

Gisteravond was fantastisch! Superleuke club, fijne mensen en zoveel gedanst dat de laatste meters naar het bed een avondvierdaagse op zich leek. Aangezien Anne der vader en broertje in Milaan zijn, kwam zij ook nog samen met der broertje langs. Een groot feestje dus.

Vandaag lekker uitgeslapen, beetje appartement opgeruimd en ben me nu een beetje aan het klaarmaken. De shoot van AnnaRita N wordt namelijk geschoten in Bologna, waar ik vanavond al naar toe vertrek. Slaap daar in een heerlijk luxe hotel (waar ik de vorige keer ook sliep) en ga waarschijnlijk de hele avond badderen.

Morgen de shoot, en dan weer met de trein 's avonds naar huis.
Aangezien Nina ook vandaag vertrokken is voor een shoot die ook wordt geschoten in een ander deel van Milaan, gaat Shan vanavond happy-houren met het meisje (danielle) van de Nolita-show, die bij ons om de hoek woont.

Life is a beach! Maar ik mis alle mensen thuis (en van vooral mijn moeder en liefste wel heeeeel erg).

Knuffels!

• 08 September 2008 - 08:18

Marcel:

Leuk om te lezen. Het gaat zo te lezen uitstekend met jullie. Fantastisch! Los van de mensen mis je weinig aan Nederland. We hebben hier een zachte winter met veel regen.