U2 Videoclip!!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu U2 Videoclip!!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

U2 Videoclip!!!

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

16 Januari 2009 | Frankrijk, Parijs

Daaag beste kijkbuizers!!

Sorry voor de late berichtgeving! Maar er is ook zoveel gebeurd deze laatste week dat er zoals gewoonlijk weer weinig tijd en energie overbleef om te schrijven. Wat een week! Laat ik maar verder gaan waar ik gebleven was.

Vrijdagochtend mezelf al heel vroeg in de kou de metro ingesleept. Aangezien mijn job voor BazarChic een stuk uit Parijs was, was het de bedoeling dat ik na de metro in de trein zou stappen naar the lovely. Dit liep echter wat minder smooth dan ik verwachtte. Jullie moeten namelijk weten beste kijkbuizers dat het treinsysteem hier iets anders werkt dan in ons geweldige Holland en dat er om de paar minuten treinen komen die elke verschillende richting opgaan van het station waar je je bevindt. Erg handig zou je denken, echter in de goede trein stappen is een heel ander verhaal. Na zo'n vijf keer op en neer te zijn gelopen tussen twee stations (wat me in totaal zo'n half uur kostte) was ik eindelijk in de goede trein terechtgekomen. Al snel telde ik nog zo'n tien stations waar we allereerst zouden moeten stoppen voordat mijn station aan de beurt was. Langzaam kwamen de eerste lichaamstrekjes van stress opzetten. Haha veel van jullie weten dit niet maar als ik zenuwachtig wordt begin ik nogal wat onhandig te kuchen en te proesten. Mijn liefste moeder heeft dit dan meestal al snel door en verteld me dat ik rustig moet worden maar de meeste mensen in mijn omgeving dachten bijv. dat ik tijdens mijn examenperiode bronchitus had en maakte zich ernstige zorgen. Na echter op mijn callsheet gekeken te hebben werd ik wat rlxder. Het bureau had waarschijnlijk geweten dat de weg naar deze afgelegen studio niet de makkelijkste was en al snel las ik in kleine lettertjes onderin: "Don't stress if you are late, the client is very cool." En dat was de klant ook zeker, toen ik uiteindelijk 20 min. te laat aan kwam zetten (haha ik ben nooit te laat, eerder echter altijd te vroeg) was er haast niemand die op of omkeek. Tot mijn grote verbazing zat mijn mede-mannelijke-model al in de make-up en was er dus geen reden tot zorgen. Na zelf anderhalf uur in make-up en haar te hebben gespendeerd was mijn mannelijke model al klaar met schieten en mocht naar huis gaan. Een zucht van verlichting schoot door me heen, deze shoot zou niet lang gaan duren. Niets was echter minder waar toen bleek dat de vrouwelijke collectie die wij gingen schieten nogal iets uitgebreider was. Na vier uurtjes schieten was ik al snel geestdood (catalogus schieten is nou niet het meest creatieve werk wat je kan doen) en was het een kwestie van het aftellen van de outfits. Totdat er om vijf uur een miracle gebeurde: een telefoontje van mijn agency. Ik was geboekt voor de clip van U2!!! Na drie keer gevraagd te hebben of het echt wel voor U2 was (die franse spreken dat hier uit met een heel raar frans accent waardoor je bijna zou denken dat er ook een Uie2 bestaat) was ik overtuigd. De rest van de shoot in extase afgemaakt. Eindelijk twee uur later familie en freunden kunnen bellen met het leuke nieuws. Daarna allerhardst doorgerend naar de trein aangezien ik om 7 uur nog een extra casting had. Jaja, de dag houdt hier niet op hoor na een dagje werken. Na eindelijk het goede huis gevonden te hebben kreeg ik al snel een leuke verrassing toen ik de deur instapte. Mijn liefste Shan was ook aanwezig. Samen met Shan twee uur lang bij deze engels/franse jongeman gezeten en duizend kleren op onszelf afgespeld gekregen. Normaal erg vervelend, maar nu een goede gelegenheid voor Shan en mij om eens goed bij te praten. Om 9 uur uiteindelijk in ons huisje gearriveerd. En daar was de dag nog niet voorbij!

Aangezien we een paar andere Nederlandse mannelijke modellen hadden wederontmoet tijdens een casting hier zijn we vrijdagavond gezellig wat wezen drinken. Dit drinken werd al snel voortgezet in een andere tent en voordat we het wisten rolde Shan en ik pas om 4 uur ons bedje in.

Om er vervolgens 4 uur later weer uit te klimmen. Aangezien William in een impulsieve bui vrijdagavond besloten had om dit weekend naar me toe te komen mocht ik me zaterdagochtend opnieuw in de trein hijsen voor een tochtje naar het vliegveld waar meneer om 9 uur zou landen. Nou is Charles de Gaulle nogal een idioot groot vliegveld waarbij je om van de ene terminal naar de andere terminal te verplaatsen een metro in gebruik is. Aangezien mr. W. even vergeten was aan te geven welke terminal hij dan zou landen heb ik ongeveer zo'n 7 fantastische ritten in deze metro mogen maken. Om half 10 elkaar eindelijk weer in de armen kunnen vliegen. De rest van de zaterdag heerlijk lui met zijn tweeen doorgebracht. Waarbij aardig wat starbuckskoffie kwam kijken om mezelf wakker te houden. 's Avonds Shanna ontmoet en lekker wezen eten bij ons favoriete tentje (Shan en ik hebben er geloof ik al zo'n 20 keer gezeten) en 's Avonds doorgegaan naar een of ander underground feestje waarover we die avond daarvoor gehoord hadden. Na echter drie uur van keiharde muziek hadden zowel de oren als de gehakte voeten het wel gehad en hebben we ons hotel opgezocht.

Zondagochtend heerlijk lui gedaan met weer een fijn uitgebreid ontbijtje bij de starbucks. 's Middags Shan ontmoet en met zijn drieeen afgereisd naar het Sacre Coeur waar we een tijd lang van de zon, het uitzicht en alle artiesten hebben mogen genieten. Na een tocht door de kerk zelf waarbij we fijn naar de hemelse stemmen van de nonnen mochten luisteren (en ik natuurlijk voor mijn liefste oma een kaarsje heb opgestoken) lekker wat wezen drinken in Montmartre, waarbij we nogal flink afgezet werden (ik moet mezelf aan blijven herrineren niet in toeristische tentjes te gaan zitten). 'S avonds liefste William weer op het vliegveld gezet en voor het eerst een goede nacht gemaakt.

Maandag en dinsdag castings gedaan. Waarbij dinsdag met de fitting voor de U2 videoclip (die die dag erna was) al snel duidelijk werd dat ik een sexy armybitch moest worden. Haha ontzettend leuke pakjes aangekregen (mam, maak je niet druk, niets te onthullends) en erg gelachen met het andere meisje (waar ik al een keer eerder de shoot met Ellen von Unwerth mee had gedaan).

Woensdag dus de clip van U2 geschoten. Wat een ontzettend gave dag zeg!!! Weer eens heel wat anders met video. Ik ga niet al te veel verklappen (de clip komt al in februari uit) maar laten we zeggen dat de wapens, legerpakjes en het nepbloed in overvloed waren. Ook ben ik op een gegeven moment te zien als de heilige maria, echter wel met een paar ubersexy laklaarzen onder mijn gewaad haha. Erg leuke dag gehad. Ontzettend veel takes gedaan. Grappig om te zien hoe lang je over een stukje video van een paar seconden doet. Elke beweging moest namelijk van meerder kanten met verschillende Close-ups gefilmd worden. Ook was mijn stunt met een zogenaamd bloedend been een fijne opgave. Na zo'n drie keer deze scene overnieuw te hebben gedaan (het nepbloed moest natuurlijk wel echt goed vloeien) was ik aan het einde van de dag een groot bloedbad en moest ik zo'n drie keer de douche onder om weer enigszins op een gezond mens te lijken. Ook voor het eerst in mijn leven een nepsnor opgekregen haha waarbij ik zelf niet te veel mocht lachen omdat deze anders en zo weer afviel, wat natuurlijk nogal lastig was. Een groot avontuur! Binnenkort een feestje waarbij we met de hele crew van de dag de video als eerste gaan zien. Gaaf gaaf gaaf! U2 zelf echter niet ontmoet aangezien die hun deel al hadden opgenomen in Londen. Jammer, jammer. Alle gewensde gevraagde handtekeningen zijn dus echter niet doorgegaan. Sorry. Ben onwijs benieuwd naar het resultaat!

Gister een onwijs drukke dag gehad. De dag stond in het teken van 8 castings wat er al snel zo'n 11 werden. Mezelf echt letterlijk helemaal kapot gerend om alles te halen. De hele dag nergens rustig gezeten maar alleen maar lopen stressen. Haha ja modellife gaat niet altijd over roosjes. Wel het goede nieuws gekregen dat ik geboekt ben voor een job voor l'oreal die eind deze maand gaat plaatsvinden. (haha ja zelfs met mijn haar kan dat dus blijkbaar) en waarschijnlijk ook voor een job morgen, wat wat minder is omdat mijn vader en zusje Pernilla dit weekend overkomen. Vanavond om vijf uur ga ik ze van de trein halen. Verder staan er nog drie castings op het programma en heel wat met de beentjes omhoog liggen om ze te laten herstellen van gister.

Life is a beach!!

XX liefs

• 17 Januari 2009 - 09:13

Petra S:

Hallo lieve Virginia,
    WOW dat is geweeeeeldig zeg een videoclip..je bent wel heel erg veelzijdig bezig hartstikke leuk !!!
    Had net even gebeld en pap zei dat het geweldig is je weer te zien..Pernilla vond het zoo gezellig dwars door parijs met de metro..volgend mij is dit de eerste keer dat ze uberhaupt in een metro heeft gezeten. Wat ontzettend lief van je dat je gezellig bent blijven slapen ben er echt supergelukkig mee.
    Leuk dat pap nu ook je vriendinnetje leert kennen waar ik ook zoveel over lees..leuke meid he !!!!!
    Nou geniet lekker van de dinnercruise vanavond en hoop dat alles vandaag weer leuk en goed gegaan is..heb trouwens wel heeeel veel bewondering voor je pfff weer 7 uur opstaan...je gaat maar door !!!

Lieverd heeel veel suc6 en hou me op de hoogte van al je avonturen heeele dikke zoen petra en ook Jeroen xxx

• 18 Januari 2009 - 12:41

Opa:

eigenlijk ben jij een heel bevoorrecht persoon,wie op jou leeftijd maakt dit mee, maar je moet er ook genoeg voor doen. het valt ook niet mee om je opa zo weinig te zien (grapje) heel veel sukses, en je weet wat we altijd afgesproken hebbben,maar dat blijft onder ons. love you opa.

• 21 Januari 2009 - 16:11

Naques:

Lieve Virg, je bent een topper! Heel veel succes. Dikke knuffels Naques.

• 25 Januari 2009 - 11:26

Sanne:

Oh wat gaaaaf allemaal! Wel erg druk... maar klinkt super! U2.... :o Kan niet wachten om die videoclip te zien ;) Haha.. Take care! xx Sanne