Identiteitscrisis # 2
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
07 November 2008 | Italië, Milaan
Week 2 in Milaan is alleer grotendeels voorbij. Best aardig zwaar weekje kan ik zeggen.
Na ons heerlijk feestweekendje zijn Shan en ik maandag weer begonnen met castings. Shan had 's ochtends eerst een job voor een sportlookbook staan en ik heb lekker een rustige dag gehad met maar vier castings op het programma. Dinsdag een beetje hetzelfde verhaal. Alleen dit keer met stromende regen en twee keer zoveel castings zoveel. Nog steeds snotterend, proestend en met een rode neus. Eindelijk op dinsdag besloten maar een paraplu te kopen wat gelijk ook betekende dat elk model dat ik tegenkwam zonder paraplu mijn nieuwe beste vriendin wilde worden. Wat weer betekende dat met mijn kleine paraplu en twee meisjes (waaronder ik) daaronder de rechterkant van mijn haar permanent nat was. Heb nog nooit zo heerlijk met warme thee binnen op de bank gezeten. Op zo'n moment is ons kleine appartementje in Pola toch wel erg warm en gezellig.
En toen begon het echte werk! Woensdag begon mijn drie-daagse shoot voor flair. Alweer vroeg in het ochtendgloren (waarbij ik minstens tien jaloerse blikken op slapende nien en shan heb gegooid) me klaargemaakt om een uur lang naar de outside van milaan te reizen. Gelijk mijn drie-daagse-vriendinnetje ontmoet de hongaarse Anita (ander model dat ook drie dagen voor flair schoot) en weer een re-ontmoeting gehad met een van mijn lievelings haarstylisten. Wat een lange dag lopen schieten zeg. Net als bij Marie-Claire weer iedere persoonlijkheid aangemeten gekregen die maar bestaat. Wel een superleuk team, bijna iedereen uit Londen, wat ook wel een keer leuk was om heerlijk fijn engels om me heen te horen.
Om 8 uur eindelijk gefinished met de eerste dag. Samen met Anita een taxi gepakt naar het metro-station om er daar vervolgens achter te komen dat de metro om dat tijdstip niet meer terug naar milaan reed. Met bus, nog meer metro en heel wat geloop om half elf toen aangekomen in mijn lovely appartementje.
De dag erna precies hetzelfde verhaaltje. Haha kan je voorstellen dat je dan dus ook gewoon echt 14 uur achter elkaar de deur uit bent en bezig bent. Mijn rug begint weer tegen te stribbelen deze dagen.
Wel weer een leuke bezoeker hier gearriveerd! Nina heeft een vriend (genaamd kevin) die ons gezellig deze woensdag heeft gejoined voor een weekje. Shan en ik slapen dus weer even een weekje met zijn tweeen, maar het is nu vooral in en uitgeloop van het ene appartement naar het andere appartement. Nien heeft kevin gelijk laten ervaren hoe het is om castings te lopen en meneer werd natuurlijk gelijk aangezien voor een model ("Ik ben toch achter jou?"). Jaja loopt weer een mooie jongen hier rond in Pola.
Vandaag voor de laatste keer voor Flair geschoten. Dit keer met iets meer haast aangezien de fotograaf zijn vlucht naar Londen om half 8 moest halen.
Nu lekker aan het chillen in het appartement. Morgen om 5 uur op!!! Jaja moet om 7 uur in de trein zitten naar lake Gomo om een tijdschrift daar te schieten. Life is a beach!
X
09 November 2008 - 17:15