Blair witch project @ marie claire - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Blair witch project @ marie claire - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Blair witch project @ marie claire

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

09 Juli 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Kijkbuizers!!

Ik zal jullie allemaal weer even updaten met het laatste nieuws.

Na een aantal daagjes Nice en Parijs weer lekker een weekendje thuis gespendeerd. Heerlijk weer de allerliefste personen op aarde gezien en me kleertjes kunnen wassen.

Maandag ben ik op en neer naar Londen gevlogen. En daarmee bedoel ik vroeg heen, en laat weer terug. Denk zo'n 4 uur 's morgens opstaan en half 2 's nachts weer thuis.

Na opgehaald te zijn door mijn bekende driver, waar ik weer heerlijk mee bijgekletst heb, gearriveerd op de shoot. Heb maandag geschoten voor de engelse marie-claire. Aangezien het een groot opgezette haarshoot was liepen er ongeveer zo'n tien kappers rond, twee visagisten, drie stylisten, drie fotograafassisten, een pedicure en natuurlijk de fotograaf zelf. Druk druk druk dus. Maar wel zeer goed opgezet! Met nog 2 andere modellen kreeg ik de gekste haarkapsels aangemeten, maar wel supermooi. Kreeg zelf een soort van witch-coupe, wat leidde tot een driedubbele vergroting van mijn haarvolume.

Heerlijk op tijd gefinished! Iedereen was superaardig. Heerlijk dagje dus!

Was echter even stressen op het vliegveld toen ik erachter kwam dat ongeveer de helft van de vluchten geannuleerd was vanwege het noodweer, zo ook de vorige vlucht naar Nederland. Echter is dit met veel geduim & gehoop (had niet echt zin om een hele nacht op het vliegveld te spenderen) verholpen en heb ik (met maar iets vertraging) me vluchtje gewoon kunnen pakken.

Na nog wat treinen, overstappen en rennen kon ik heerlijk om half 2 me bedje weer induiken.

Heerlijke dagje!

X Virginia

Virginia & Shanna & Sharon

Wij Virginia, Shanna & Sharon werken als model bij Anka models. Samen maken we hiervoor een paar leuke tripjes! Het leek ons leuk om door middel van dit dagboek de thuisblijvers op de hoogte houden van de gebeurtenissen!