Back in milan! - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Back in milan! - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Back in milan!

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

06 December 2007 | Italië, Milaan

Goedemorgen!

Alweer een berichtje met een veel te vroeg tijdstip! Ben voor kort paar nachtjes weer even naar Milaan geweest! Dinsdagaaf ben ik vertrokken en zoals jullie nu zien ga ik weer veel te vroeg vanmorgen deze donderdag weg! Kon de gedachte om school te missen niet verdragen en daarom hebben ze mijn ticket maar lekker vroeg geboekt zodat ik geen uurtje mis!

Anyway dinsdagaaf dus vertrokken. Vol goede moed naar schiphol en megaveel zin om even taxfree voor kerstmis te shoppen. Dat viel tegen aangezien de vlucht naar Milaan verbannen is naar gate M oftewel lounge 4 oftewel 2 winkeltjes met hoognodige dingen. Verder viel vlucht wel mee, zat naast een erg interessante italiaanse bloemenverkoper (haal je geen dingen in je hoofd hij was 50 ofzo) en die heeft me de oren van het hoofd afgekletst. Op het vliegveld werd ik lekker opgehaald en weer naar residence Pola gebracht, oftewel lekker vertrouwd. Gelijk mijn kamergenootjes ontmoet die erg lief waren!

De shoot was zeer vermoeiend maar ging goed. Het was weer voor Cividini. Onwijs veel outfits weer maar dit keer met wat lievere mensen!

Kwam uiteindelij savonds dood aan bij pola en heb het toen heerlijk laat gemaakt met sandrine (die op dit moment ook in Pola verblijft).

En hier zit ik nu weer, doodmoe, met walletjes, 2 automaatkoffie in me maag en een slapende italiaan naast me.

Ik zie jullie zo!!!

kussss

Virginia

Virginia & Shanna & Sharon

Wij Virginia, Shanna & Sharon werken als model bij Anka models. Samen maken we hiervoor een paar leuke tripjes! Het leek ons leuk om door middel van dit dagboek de thuisblijvers op de hoogte houden van de gebeurtenissen!