Retourtje Berlijn - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Retourtje Berlijn - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Retourtje Berlijn

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

29 November 2007 | Duitsland, Berlijn

Halloo!

Weer even een (kort) berichtje van onze waarbenjij.nu. Heb vandaag een heerlijk rlxd tripje naar Berlijn gemaakt. Eeven de relaxdste tripjes/shoots ooit.

Allereerst begon het ermee dat ik pas een vliegtuig van 10 uur hoefde te halen dus dat ik niet op al te onzedelijke tijden mijn bed uit moest. Zeer goeie vlucht gehad en vervolgens in een taxi gesprongen om naar de shoot te gaan. Daar aangekomen had ik al snel door dat ik veel te vroeg was en dat ik nog lekker anderhalf uur de tijd had om Berlijn te verkennen. Hoewel de meeste winkels vanwege de lunch gesloten waren was het wel even mooi!

Op de shoot waren echt superaardige mensen. Anders meisje dat 's morgens had geschoten bleek ook in Milaan van de zomer te hebben gezeten dus dat was wel even gezellig!

De shoot was heel snel klaar, half zes, terwijl we na lunchtijd begonnen waren. Waren wel een beetje weird foto's though. De bedoeling was dat ik pratend/lachend/kussend met een hele fijn neppapegaai door honderden (aan nylon touwtjes) opgehangen veren rende/liep/huppelde. Wel gelachen met de fotograaf!

Helaas was er echter na de geweldige stoptijd van half zes een omslagpunt in mijn smooth lopende dagje. Het begon allemaal bij de vage/onredelijke/vieze taxichauffeur die me terugbracht naar het vliegtuig. Deze man/kerel/pervert vond het heel hard nodig om mij alle voordelen van naaktposeren (vooral geld geloof ik dat het was) te vertellen. Hij vond het ook heel hard nodig om dit allemaal in het Duits te doen, en niet op mijn engelse commentaar te reageren. IK vond het heel hard nodig om bij deze creep uit de auto te komen en mijn "Flugzeug" te halen. Gelukkig heeft god toen mijn gebeden verhoord en kon ik al snel bij het vliegtuig uitstappen. Waar me de verrassing van een uur vertraging te wachten stond.

En daar zit ik nu dan, omringd door duizenden mannetjes in pak, met veel te dure laptops (met veel te veel nieuwe interessante fucnties die natuurlijk besproken moeten worden) en veel te weinig haar.
Maar ik mag sowieso niet klagen, lig zometeen heerlijk weer in mijn eigen bedje met mijn eigen normaal aangesloten computertje.

Ga nu maar even stoppen, voordat al die hightech blackberry mensen me uit gaan lachen om mijn ouderwetse pen en papier!
Nog maar 40 min. mezelf vermaken!

Liefs + auf Wiedersehen

p.s. Zet morgenochtend dan ook maar gelijk deze krabbel hightech op internet!

p.s.2. Gespot binnen 9 uur tijdsbestek: 9 braadworsten + 15 bier, lang leve Berlin!