Oh my god, it´s Karl Lagerfeld!
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
20 Juli 2008 | Duitsland, Berlijn
En dat was het dan, Berlin Fashion week is voorbij. En dat is maar goed ook want mijn wallen zijn uitgegroeid tot volle vuilniszakken, me haar kan geen krul of stijlstang meer zien en me voeten kunnen een goede pedicure gebruiken.
Gister na drieduizend knuffels met Shan te hebben gedeeld doorgegaan naar de show. Heerlijke wetlook gekregen (denk een hele pot wax en gel in je haar) en balancerende schoenen. Na ongeveer zo´n driekwartier oefenen op deze krengen besloten naar buiten te gaan om wat frisse lucht te scheppen. U raad nooit wie daar ineens voor mijn neus stond. Mister Karl Lagerfeld! Oftewel mister Chanel himself! En hij was niet de enigste die daar voor me neus stond, mister Karl heeft blijkbaar altijd zo´n 20 fotografen om zich heen lopen en gelukkig wist ik zelf ook op tijd nog mijn cameraatje uit mijn tas te vissen. Voor de mensen die geinteresseerd zijn in de foto´s heb ik deze natuurlijk gelijk vandaag al op mijn hyves geplaatst.
Show ging gelukkig goed, niet gevallen en geen epilepsieaanval gekregen van alle flitsen. Voordat ik het wist zat ik alweer in de auto terug naar mijn hotel (waar het ongeveer zo´n driekwartier kostte om mezelf weer in normale vertoning te krijgen).
Lekker vroeg gisteravond me bedje ingedoken. Toen ik echter vanochtend de fotograaf uit NY tegenkwam bij het ontbijt blijkt dat ik de meest geweldige afterparty gemist heb. Too bad, maar ik was gewoon te dood.
Vandaag ben ik me koffertje aan het inpakken en iedereen een beetje aan het gedag zeggen. Wordt over een paar uurtjes opgehaald om naar het vliegveld te gaan en vanaf 7 uur bevindt ik me weer in Hollandia. Dan is het feest echter nog niet voorbij. Life goes on en ik wordt morgenochtend om 12 uur alweer verwacht voor een show voor Amsterdam fashion week. Ach ja bijna heerlijk op vakantie met mijn lieve moeder, oom en neefje naar tenerife!
I´ll keep you posted!
Liefs Virginia (die geen curryworst, pretzel of bier meer zien kan)