crazypeoplehouse!! - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu crazypeoplehouse!! - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

crazypeoplehouse!!

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

17 Juli 2008 | Duitsland, Berlijn

Hallo beste kijkbuizers!

De laatste paar dagen zijn om het maar zo te zeggen 1 groot gekkenhuis geweest.

Ik weet niet meer eens waar ik gebleven was maar ik geloof de dag van de shoot. Ik ga het proberen een beetje kort te houden want de teller op mijn tijd tikt en tikt maar door.

Woensdag begon de dag met de shoot voor de iconic kalender. Aangezien Shanna plots een betaalde fitting ook nog ´s morgens had werd voor haar de shoot op een later tijdstip van de dag gezet. Zelf begon ik wel ´s morgens met schieten. In het begin een beetje geschrokken omdat de shoot alleen in lingerie was. Maar na wat extra uitleg en een aantal foto´s bekeken te hebben zag ik al snel dat meer dan een bh-randje niet te zien was. Volgens mij wel hele gave foto´s geworden. Erg gelachen met de make-up artist.

De shoot liep echter wat uit (iets te lang koffie gedronken). En na anderhalf uur schieten moest ik alweer rennen voor de volgende casting. Daar Shanna gemeet en aangezien die smorgens dus die fitting had en de shoot en ook nog castings had ze even voor een half dagje een driver. Waar ik ook maar al te graag even gebruik van maakte.

Na de casting doorgegaan voor de fitting van onze eerste geboekte show! Jeeaahh! Zowel Shan als ik waren geboekt, een groot feestje dus. Na een paar uur wachten en maar twee outfitjes aantrekken door de regen weer naar het bureau gerend en nog verder door de regen naar de volgende casting.

Al me castings die dag trouwens gedaan in mijn nieuwe shirtje. Het bureau deelt namelijk vanwege fashionweek nieuwe shirtjes uit. Op de achterkant staat de naam van het bureau en de voorkant mochten we zelf uitkiezen. Ik heb gekozen voor een "Eat or Die" shirtje, best toepasselijk voor deze week, aangezien de kilootjes er hier weer afvliegen van het rennen.

Na eindelijk het idee te hebben dat mijn dagje voorbij was en Shan en ik lekker aan onze doorzichtige noodles (vraag me niet hoe maar je kan erdoorheen kijken) en groenten zaten kreeg ik opeens een belletje van mijn agency. Dat ik nog een fitting had. Opgehaald door me boeker in de regen en doorgereden naar de locatie. Met te veel modellen in 1 auto trouwens.

Om 10 uur mocht ik mijn hotel dan eindelijk betreden. De show van Shan en mij (Sisi Wasabi) was die volgende ochtend om 11 uur tot 4, en ik had daarna nog een job (presentatie) van 4 tot 8 dus een beetje slaap kon ik wel gebruiken. Echter weer een telefoontje van het bureau (pfff geef nooit je nummer aan vreemde mensen kan ik je zeggen) dat ik die volgende ochtend voor de Sisi Wasabi show ook nog een fitting had. Oftewel, fitting, show,presentatie.

Na het doen van de fitting de volgende ochtend (waarvan de show morgenochtend om half 7 is, ja ik geloofde ze eerst ook niet) samen met Shan Sisi Wasabi gedaan. Net toen we tegen elkaar zeiden dat Berlijn Fashionweek toch groter was dan we dachten kwam Kim Catrall (Samantha van Sex and the City) nog even langslopen om dit idee te bevestigen. Op dat moment begonnen de kriebels in mijn maag toch wel even te kriebelen. Samantha is een soort van mijn idool (a)..

Show ging goed! Twee outfitjes gelopen op een te mooie catwalk, met te veel mensen en beroemdheden! Jippie!

Daarna gelijk doorgeraced voor de presentatie. Heerlijk te lang op mijn hakken gestaan (ik geloof dat mijn lijf niet meer genoeg bloed heeft om te laten vloeien bij me tenen) en vier uur lang rondgeparadeerd in een of andere galarij.

Net lekker bij Shan op het terras geploft die lekker had rondgehangen in de starbucks sinds de show.

Gelijk mijn dag voor morgen binnen gekregen. En die is drukker dan ik dacht. Eerst dus show om half 7, dan nog een fitting (aangezien ik overmorgen ook nog twee shows loop, jippie!) en nog een belangrijke requestcasting bij Vivienne Westwood.. Waar ik nu al zenuwachtig voor ben haha.

Anyway te druk dus. Maar wel lekker druk. Me benen kunnen niet meer lopen, mijn ogen kunnen niet meer kijken, en me lippen kunnen niet meer tuiten.

Maar nu ga ik me bed in. Morgenochtend om vijf uur eruit. They´ll better have some good coffee!

XXX Virginia