Weer thuis (nou ja eventjes dan) - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Weer thuis (nou ja eventjes dan) - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Weer thuis (nou ja eventjes dan)

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

21 Juni 2008 | Frankrijk, Parijs

Daaaag beste kijkbuizers!

Hier weer even een updateje!
Aangezien de internetcafeetjes in Parijs nogal duur waren en de toetsenborden nogal vreemd is het beter om de laatste daagjes paris even op een Nederlands toetsenbord vanaf een gratis laptopje te beschrijven.

Ja beste kijkbuizer u leest het goed, wij zijn weer thuis!! Jeeeh! Nou ja thuis thuis, voor drie daagjes, waarvan er nu alweer 1tje voorbij is. Dinsdag zit ik weer met mijn boekje in de thalys.

Zoals gezegd waren de laatste daagjes in Parijs nogal rustig. Met twee castinkjes per dag leken er niet veel jobs binnen te halen zijn. Toch echter geboekt voor de franse grazia en daarom dinsdag weer een dagje op en neer. Verder requestcasting gehad voor de Vichy foundation campagne waar ik al een keer eerder naar Parijs voor mocht komen. Nog nooit zoiets grappigs meegemaakt. Al die meisjes die ingevlogen, getreind en gereden zijn om een filmpje van vijf minuten op te nemen waarbij (oh no!) absoluut niet onze leeftijd genoemd mocht worden. Anti-rimpelcremes worden hier namelijk gepromoot door meisjes van 15 haha! Superaardige mensen wel en weer gelachen om het filmpje.

De laatste daagjes hebben Shan en ik gespendeerd met veel koffie, voetbalwedstrijden en slenteren langs de nieuwste place to be: een fijne rivier waarvan ik de naam even kwijt ben. Woensdagavond hier lekker jaloers kijkend naar mensen met wijn, bier en nog veel meer andere drank gespendeerd.

Donderdagavond heerlijk een soort van uitgeweest: een kroegentocht gehouden door onze oude buurt bij centre pompidou. Hierbij een tentje ontdekt waar blijkbaar alle Hollanders in Parijs rondhangen en alle oude mannen die denken dat wij geinteresseerd zijn in andere dingen dan ons nieuwst ontdekje drankje: de Monaco.

Na ons vrijdagochtend verslapen te hebben zijn we snel doorgerend naar de eerste casting. Waarbij we gezellig een ander Nederlandse girlie ontmoette die ook voor de Vichy-casting was ingestroomd. Daarna lekker doorgegaan naar huis om de spulletjes in te pakken, toch eindelijk eens de torenhoge afwas te doen en om ons nog even op te frissen voor de fijne treinreis.

Na veel gehaast en geren het bureau gedag gezegd. Nou ja even snel dan want over twee dagen zou ik ze alweer zien.

Op het Gare du Nord aangekomen bleek echter dat ons gehaast en geren voor niets was geweest. Vanwege een kapotte trein hebben Shan en ik nog een tijdje op onze koffers mogen picknicken om toch uiteindelijk dan in onze vertraagde trein te mogen stappen.

Vanwege de vertraging toch maar uitgestapt in Rotterdam en vanuit daar met weer oud-hollands-gezellig gezelschap door te mogen reizen naar het o zo vertrouwde Woerden! Waar onze lieve mama's ons al in de kou op stonden te wachten!

Heerlijk om weer even thuis te zijn met eigen spulletjes, ruimte en hollandse nuchterheid!

X Virginia

• 22 Juni 2008 - 09:43

Erik W:

is New York niet doorgegaan ??

• 22 Juni 2008 - 14:24

Shanne: