It's quiet on the otherside..!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu It's quiet on the otherside..!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

It's quiet on the otherside..!!

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

14 Juni 2008 | Frankrijk, Parijs

Dag beste kijkbuizers!

Hier weer even een update vanuit onze smoezelige internetcafe. We hebben weer heel wat om bij te praten!

Na het opentrekken van een wijntje donderdagavond zijn Shan en ik heel ongezellig al om 12 uur in slaap gevallen. Best heel saai, maar aangezien ik nog moe was van het vroege opstaan die dag, het 4 uur in de trein zitten van Geneve naar Parijs en Shan die volgende dag weer voor vente-privee aan de slag moest leek dit ons het beste plan.

De volgende dag nadat shan al vroeg de deur uit was dacht ik een rustig dagje tegemoet te gaan (drie castings). Niets bleek echter minder waar. Het aantal smsjes van het bureau die dag bleven maar binnenstromen. Castings gingen gelukkig goed, waaronder eentje voor een hele belangrijke fotograaf. De kijkbuizer die mij kent weet dat ik niet al te lang mijn mond dicht kan houden en deze fotograaf had last van dezelfde eigenschap. Na een uurtje van praten, foto's maken en andere miepen die voorbij kwamen stelde die me voor om een paar keer te komen kijken bij een shoot, om meer over de fotografie (licht, techniek etc.) te leren. Jaja o,dat shan en ik nu geslaagd zijn wil niet zeggen dat we alleen nog maar oppervlakkige bezigheden hebben.

Na het afmaken van de rest van de castings kwamen Shan en ik op hetzelfde tijdstip thuis. Na veel kleren passen voor Shan en veel lopen voor mij waren we beide natuurlijk weer heerlijk kapot.

En toen kon het echte feestje natuurlijk beginnen. Na het tegenkomen van twee bekenden in de Supermarkt (ook Nederlanse modellen die in ons hotel slapen) zijn we met een groep van ongeveer 12 man voetbal gaan kijken in een kroeg.
Heerlijk veel fransen (die zwaar gefrustreerd waren) uitgelachen en in onze oranje shirtjes vooral veel onze stem weggezongen. Hele metro en Parijs op zijn kop gezet. Haha Shan en ik waren eerst nog wel een beetje bang voor de geirriteerde fransen maar met 12 kerels om je heen hebben we ons toch maar daar overheen gezet.

Daarna doorgegaan naar de Agencyparty die daar was ter afsluiting van men's fashionweek. En mannen genoeg inderdaad zo'n vijftig voor iedere vrouwelijke aanwezige. Aangezien we nog geen examenfeestje hadden gehad, hebben we het lekker laat gemaakt en zijn we om ' uur weer naar huis vertrokken.

Aangezien de lift vastzat in het appartement met vier Hollandse vrienden erin nog een uurtje later moeten maken doordat de brandweer moest komen.

Ja beste kijkbuizers, het was me het avondje wel.

Nu heerlijk weekend, vandaag en morgen hele dag rlxen, lezen en slapen!!

Oh ja, maandag gaan we trouwens verhuizen, geen idee waar naartoe nog echter.

Tijd is op beste vrienden,

Tot de volgende keer maar weer!!

XXX

• 16 Juni 2008 - 11:58

Marcel:

nou nou, Dribbel is druk!!