Pretending to be in love..
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
11 Juni 2008 | Zwitserland, Genève
Een nieuw dagje in Geneve. Na gisteravond om half 1 eindelijk te stoppen met schieten zijn mijn nieuwe roommie Terez en ik in ons veel te grote bed gedoken om vervolgens vele uren later wakker te worden. De crew had besloten dat we wel wat uitslapen konden gebruiken en dus tot 10 uur mogen tukken!
Na een heerlijk gezond ontbijtje ben ik samen met Terez het plaatsje hier eens gaan verkennen. Niet normaal fantastisch mooi. Kan het het beste omschrijven als het resultaat van een aantal yogalessen, totally zen.
Vanmiddag om 5 uur weer begonnen met schieten. Mannelijke model is gearriveerd en heb happily met deze jongeman in love mogen spelen! Verder nog wat autogereden in een fijne oude mercedes en op stap geweest met mijn vriendinnetje Terez. Daar komt ongeveer het shootverhaaltje op neer. We zijn op dit moment de laatste paar fotos aan het schieten. Daarna hoop ik nog wat te eten te krijgen en ga ik weer een nachtje in mijn hemelbedje slapen. U hoort het, de rozen zijn wedergekeerd. Morgenochtend vertrek ik vroeg naar Parijs.
En dan komt er een moment waar ik vreselijk tegenop zie. De examenuitslag. Wish me luck!
Ik ga weer de make up in beste kijkbuizers!
XX & liefs uit Geneve!
Virginia
p.s. Shan heeft ook weer een zeer fijne dag vol met filmpjes, neplachen en huppelen achter de rug bij vente-privee. Ik heb haar vanavond volledig toevertrouwd aan onze nieuwe vrienden in het hotel (ook van het bureau) en ik geloof dat ze weer in een bar voetbal loopt te kijken!
11 Juni 2008 - 19:46
Petra:
Ha virginia,
Tuurlijk duimen we voor je ...weet zeker dat je geslaagd bent, in ieder geval kunnen ze jou deze ervaringen niet meer afnemen !!!!!!
Knuffel peet -
11 Juni 2008 - 22:28