Bye bye Paris!
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
02 Maart 2008 | Frankrijk, Parijs
Dat was het dan, jobjes, feestjes, opgezwollen voeten, rare fransen, nog raardere huisgenootjes en duizenden kilometertjes afgelegd te hebben zit ons Parijse avontuurtje er dan op. En.. We willen niet weg!! Ga alle jobjes, feestjes, opgezwollen voeten, rare fransen, nog raardere huisgenootjes en kilometertjes afleggen te erg onwijs missen!
De koffertjes zijn nog niet gepakt (wij hopen op een van uitstel komt afstel) maar dat doen we waarschijnlijk morgenochtend. Alle troep ligt nog overal en nergens, word vast weer wennen om thuis weer netjes te gaan moeten leven (ouders gewaarschuwd).
Gisteren heeft Shan dus een test gehad met mooie sexy fotootjes. Niks naakt dat niet maar the agency wou wat uitdagendere foto's. Heb mezelf vermaakt met door Parijs rondslenteren en een poging tot shoppen doen alhoewel de kapotte bankautomaat me daar niet echt bij steunde. Vandaag waren de meeste winkeltjes dicht dus morgen misschien nog maar even een snelle poging wagen.
Gisteravond uitgegaan met het bureau. Alhoewel we eigenlijk ook uit eten zouden gaan bleek dit te slaan op een schaal sushi die gewoon de rest van de avond op tafel stond. Helaas konden echter sommige meisjes het weinige eten met de drank niet al te goed uithouden wat leidde tot leuke taferelen. Wijzelf hebben ons (natuurlijk!!) goed gedragen wat ook wel slim was om een beetje normale indruk achter te laten. Heerlijk uit ons dak gegaan terwijl gefilmd te worden door fashion tv. En of wij dan ook nog even voor de camera een fles wodka wilde oppakken en zeggen wilden: "we totally love wodka!" wat we maar geweigerd hebben aangezien we de al heersende vooroordelen niet wilden bevestigen.
Na een redelijke tijd van naar huis gaan (ja ja half 4 al in de taxi gestapt) in ons dunne bedje gedoken (wat ik waarschijnlijk als enigste niet ga missen). Toen om 7 uur door onze geflipte twee huisgenootjes (een onofficiele zelfs, niemand weet of die hier nou woont of niet) is Shan nog gezellig even met hun gaan zitten en ben ik grommend in me bed blijven liggen. Weer fijne verhalen te horen gekregen over gevechten met taxi-chauffeurs en andere onzedelijke gebeurtenissen. Ik voel me hier toch zo netjes haha!
Om 3 uur toch maar echt uit ons bed gestapt (we hadden nog veel slaap in te halen) om vervolgens om half vijf ergens op een terrasje te gaan ontbijten. Nog een poging tot shoppen gedaan, wat leidde tot depressieve gelaatstrekken bij Shanna (de winkels bleken toch gesloten, geen koopzondag niets, rare fransen!). En net weer in ons appartementje wedergekeerd en nu een poging gaan doen tot puinruimen.
Sorry moet nu gaan, ons huisgenoot begint nu ons net uit te leggen waarom hollandse mensen zo raar zijn (hij is echt heel lief hoor), ik denk dat ik maar gewoon ga zitten en luister, kracht tot protesteren is ook nog niet wedergekeerd.
In ieder geval dat was het dan weer kijkbuizers! In Juni zijn wij weer van de partij, het wordt nu concentreren op school, school, school en de studie.
Morgen nog castings en dan is het finished! Wij arriveren om 11 uur weer in die lage landen!
liefssssssssss
02 Maart 2008 - 20:45
Sharon:
Klinkt super goed maar ook druk allemaal zeg! Jullie moeten wel doodop zijn! Super leuk alle verhaaltjes en ben benieuwd naar alle foto's!
Kusssjes