J'adore paris and mijn Hernia
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
20 Februari 2008 | Frankrijk, Parijs
Ben nog net niet langs de dokter geweest maar er zijn hernia's, blaren, bijna gebroken benen en bloedingen opgelopen vandaag. 9 castings! Dat was makkelijker gezegd dan gedaan! Ze denken hier geloof ik dat we superwomen zijn ofzo, maar vliegen lukt toch nog niet helemaal. En dat is te zien. Me voeten zijn blauw, rood en paars en shanna der knie is geloof ik 10 cm gezwollen. Maar eigenlijk moet ik eerlijk toegeven dat dat mijn schuld was haha. Omdat we de castings vandaag niet samen konden doen (we hadden verschillende) waren we zo blij elkaar weer te zien op het einde van de dag dat we een beetje te enthousiast tegen elkaar opbotste. Shanna eerst tegen het bed, en daarna tegen mij, erg slimme move.
Maar we mogen ook niet zeuren vandaag ook hele fijne dingen meegemaakt. Begon 's morgens al toen ik bij mijn eerste metrostation arriveerde. Aangezien ik daar toch blijkbaar geen metrokaartje kon kopen, kreeg ik er spontaan een aangeboden van een hele aardige man (haha don't worry, geen freak). 10 minuten later kwam er een hele bezorgde vrouw achter me aanlopen omdat ik mijn handschoen verloren was. I love the french!
Eerste casting was voor Madame Figaro (tijdschrift). Mensen waren heel enthousiast en moest gelijk een soort van testshoot doen. Kreeg in ieder geval aan het eind van de dag te horen dat ik voor morgen voor een shoot geboekt ben voor ze. Lekker jobje dus! Superaardige mensen!
Rest van de castings gingen ook wel redelijk goed. Je weet het eigenlijk nooit helemaal. Aantal voor shows, maar niet hele grote namen nog, dat begint aan het eind van de week pas. Wel opties uitgehaald dus dat is fijn. Heb het wel zwaar gehad, de nodige kilometers zijn afgelegd, heb serieus nog nooit zo'n last gehad van mijn benen.
Shanna der castings zijn ook goed gegaan. Zij had er 7, aangezien ik er nog een paar moest inhalen. We hebben alletwee het meest lol gehad bij een geweldige gay, die mij spontaan een doos tissues cadeau gaf vanwege mijn gesnotter. Haha hou het hele huis hier 's nachts ook wakker met mijn gehoest. Verder elkaar ook nog tegengekomen wat heel gezellig was maar waar onze wegen gelijk moesten splitsen voor verschillende castings. Ik mis die muts, me i-pod is veel minder gezellig!
Gister ook zwaar dagje achter de rug gehad. Alhoewel ik al op half 10 op de shoot was, mocht onze portugese gast als eerste schieten (hij was er al om 9 uur) wat betekende dat ik uiteindelijk pas om half 5 begon met schieten! Er moesten 35 outfits en 30 handschoenen geschoten worden. Niet normaal, kon na een tijdje geen woord meer uitbrengen. Maar het pijnlijke glimlachen heeft wel geholpen aangezien de klant tevreden was. Daarna snel door Parijs gereden om uiteindelijk pas om kwart over 8 ons appartementje te bereiken!!
Shanna heeft gister ook paar goede castings gehad. Haha de casting waarbij ze de voorgevel toch iets te groot vonden is uiteindelijk toch een optie geworden!! Rare mensen heb je hier toch ook!
Morgen dus shoot voor madame figaro. Shanna heeft zeven castings waaronder een belangrijke request voor een haarcampagne en een fitting voor een optie van een show!
Ga vanavond heerlijk vroeg me bed induiken en me lichaam beetje rust geven, hoewel dat waarschijnlijk nog moeilijk gaat worden aangezien onze huisgenootjes nu alweer met flessen wijn en wodka binnen komen zetten om zich weer een avondje kapot te drinken. Ze zijn serieus echt geweldig hoor, kunnen me zelfs na 9 castings nog laten lachen maar het feestgedrag begint nu echt wel groteske vormen aan te nemen.
Vandaag ook te horen gekregen dat Swanny ons gezellig komt bezoeken. We staan met open armen op je te wachten!!
In ieder geval heel veel knuffels aan iedereen, vooral mutti in het algemeen!
Ben al druk bezig met voor iedereen cadeautjes uitzoeken. Als iemand nog om schoenen tekort zit is een belletje genoeg. Te goedkoop en mooi hier!
Al mijn liefs!
21 Februari 2008 - 14:22
Lucienne:
Virginia ,Damian opperde al dat je wel schrijfster zou kunnen worden (als je het modellen zat bent natuurlijk). Wil jij Shan vragen of ze uit wil kijken naar een leuk cadeautje voor Maloe? Zij is 5 maart jarig. Quelque chose typigallement francais peutêtre?
Lady's heel veel succes deze dagen!! -
21 Februari 2008 - 16:52
Swa:
oooh klint echt slopend die castingdag... maar ben wel benieuwd hoe het is!
Hihi ik las mijn eigen naam alsof het die van een ander was, tres intelligent!
A prochaine mardi vechtersbaasjes en de dagen daarop volgend!
Hebben jullie nog iets nodig uit dit non-siesta land, dropjes, (de echte) chocolademelk, een boekje iets?
A bientôt!
Liefs x,