Sightseeiing!
Door: Virginia
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
16 Februari 2008 | Frankrijk, Parijs
Even een wat langer berichtje uit Parijs! Heb eindelijk een toetsenbord gevonden dat mij ook begrijpt, namelijk een Amerikaanse. In ieder geval gisteravond dus gearriveerd! De mensen waren gelijk zo aardig!! Leuk om iedereen weer te zien! Meteen allemaal andere meisjes ontmoet die ook hier fashionweek gaan doen! Ze waren echt lief!
Na wat gegevens in orde te hebben gebracht (shan der boek & castings, ik me gegeventjes voor de job, die waarschijnlijk echt nog lang duurt) zijn we doorgegaan naar ons appartement. We slapen boven het bureau, wat echt te rlxd is omdat we dan niet elke avond met onze blaren, kreupele benen, gebroken ruggetjes nog naar het bureau hoeven te schuivelen voor onze castings. Eenmaal aangekomen in ons appartement werden we gelijk blij binnengehaald door onze huisgenoot (een of andere New Yorkse gast die net zoveel/misschien wel meer praat als ik) goed werden onthaald. We hadden na onze reis niet normaal honger en het blijkt dat hij onwijs van koken houdt! Niet gevreesd dus moeder, heb me vitamientjes binnen gekregen! Heerlijke pasta hebben we gekregen en na nog veel te lang gepraat zijn we "redelijk" vroeg ons bed ingedoken. In ieder geval, iets wat erop lijkt. Het is een stapelbed met een kussen van maximaal een halve cm dik maar met onze gebrokenheid was het een hemels bedje!
Vandaag zijn we wat sightseeiing gaan doen. Soort van eigenlijk. De zara, h&m, nafnaf waren de hoogtepunten van onze trip maar we zijn zelfs over de top gegaan met een bezoek aan het grootste museum van de wereld (jaja intelectueel hea!) het Louvre. Na een kort maar krachtig bezoek aan de Mona Lisa en de Venus de Milo hebben we het Louvre van binnen maar voor gezien gehouden en zijn we gaan zonnen op het terrasje ervoor. Ja je hoort het goed, Zonnen!! De zon schijnt hier!! En wij met onze veel te bleke huidjes moesten hier natuurlijk wel een poging doen tot een normale huidskleur (resultaten vallen echter tegen). Na het Louvre zijn we nog maar wat meer gaan shoppen en hebben we wat gezonde boodschapjes in huis gehaald. En sindsdien zitten we hier dan. Gebroken, aangezien het lichaam nog even moet wennen aan niet meer 7 uur schoolbank per dag.
Vanavond gaan we een poging met onze huisgenootjes (ja we hebben vanmorgen gelijk nog een meisje erbij gekregen, wel gezellig, we kenden haar nog uit milaan) om Parijs onveilig te maken. Soort van in ieder geval. Moeder maak je niet druk er wordt goed op ons gelet haha!
Maar nu ga ik me allereerst op mijn hemelse bed storten om Shan te joinen in haar soort van siesta-moment. Het intelectuele gedrag van haar met boek en al laat ik zelf maar achterwegen..
Morgen staat de eiffeltoren op het programma en daarna moeten we denk ik toch aan werken gaan geloven..!
Al mijn liefde aan het thuisfront!!!!
xx liefs
16 Februari 2008 - 19:45
Sharon:
He schatjes!
Klinkt super leuk allemaal, en zwaaaar relaxt dat de zon daar lekker schijnt! Geniet er maar van!
Veel liefs -
18 Februari 2008 - 09:54
Lucienne:
Ja, nu lijkt het of jullie daar alleen voor de fun zitten, maar ik geloof dat het echte werken vandaag toch echt is begonnen. Leuk om te kunnen lezen wat jullie daar uitvoeren in Parijs, Virginia. de dames hebben nu al weer een privekok kunnen vinden! Doe je de groeten aan mijn dochter en jouw roommate Shan en veel succes deze week!