T was zeer plesant!
Door: Virginia (en natuurlijk een slapende shan)
Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon
03 Februari 2008 | België, Antwerpen
Heb nog nooit zooooo heerlijk geslapen vannacht! Allereerst natuurlijk omdat mijn enige echte mozarella-mate weer naast me lag (Shan heb je gemist!) (en ze nu nog steeds ligt te slapen zoals gewoonlijk ;)) maar ook omdat we echt onwijs kapot waren en ik nog nooit zo blij geweest ben me bed te zien!
Gister echt supergezellig dagje gehad! Zijn dagje de grens overgestoken naar het o zo fijne belgique! Met drie auto's en een volgeladen busje zijn we op pad gegaan om de show neer te zetten van mada van gaans in Antwerpen! Het was even proppen, duwen en adem inhouden maar dan heb je ook wat.
Show was leuk! Gezellig iedereen na een weekje weer gezien te hebben (soort kleine reunie). Afterparty (alhoewel van korte duur) was nog plezanter! En de terugweg naar huis kan ik me niets zo veel meer van herrineren, aangezien ik zo'n 2 uur halfdood op mijn beestje (aka synthesische bonttas) heb gelegen. Vervolgens halfslapend Amsterdam doorgelopen op weg naar de volgende lift en dan toch uiteindelijk om 4 uur in slaap mogen vallen (wat sommige van ons nog steeds niet gestaakt hebben)!
Ons allerliefste Sharon vertrekt binnenkort (op een niet nader te noemen tijdstip ook weer) en die wens ik meer dan plezier! Kick some ass!
En over twee weken transformeert mijn mozarella-mate in mijn brie-mate voor een tripje to paris! Jeej!!
kus!