Druk druk druk - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Druk druk druk - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Druk druk druk

Door: Virginia (& Shanna)

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

25 Juli 2007 | Italië, Milaan

Haay vakantiehouders,

Hier weer een berichtje vanuit Milaan. Wij zijn de afgelopen daagjes nogal druk geweest.

Shan had maandag shoot voor Diva e Donna en mocht daarvoor een heerlijk dagje spenderen op een boot ergens bij de zee, mazzelpikje is ze toch ook! Heerlijk kreeft en alles heeft ze gewoon gevoerd gekregen!! T was dan ook wel vier uurtjes in de trein naar het zuiden van Italie, maar daarvoor krijg je ook wat! Ook het andere model was erg interessant, voor verdere vragen bij Shanna.
Zelf had ik maandag shoot voor flair. Echt te heerlijk gay-gepraat weer met de fashionstylist en de mooiste outfits aangehad. Foto's zijn mooi geworden, en heb vandaag te horen gekregen dat ze me voor deze vrijdag ook voor een editorial geboekt hebben, Jippie!

Dinsdag was echt hilarische dag. Hadden die dag echter maar twee castings staan. Eerste was voor vanity fair voor een jobje gelijk die dag nog. Uiteindelijk hebben Shan en ik beide de shoot gedaan. Samen met nog een paar andere miepen. Haha maar het zijn echt te weird foto's geworden. Het thema was 'come as you are', nou en dat hebben we geweten hoor! Of we even ons meest weird face wilden trekken. Te hilarisch voor worden. Maar wel supercool geworden, wordt een soort van pin-up. Daarna doorgegaan (na een siesta natuurlijk) naar de agency voor een casting voor een modellenbureau in miami! Misschien kennen jullie hem wel van het programma 8th and ocean op MTV, waar de modellen van dit modellenbureau (Irene Marie modelagency) gevolgd worden. Haha nou die Irene Marie kwam dus persoonlijk naar onze agency! Niet normaal botoxvrouwtje, maar wel grappig omdat we der nog kenden van tv. Weet echter niet of we aangenomen zijn, ze vond ons volgens mij beetje jong.

Had vandaag eerste deel van de shoot voor Marie-Claire, hele gezellige shoot, en zijn mooie foto's geworden! Morgen tweede deel! Shan schiet morgen voor BMM magazine een editorial! Te rlxd op locatie, en heel mooi tijdschrift!

Verder moeten wij nog even kwijt dat wij ons doodirriteren aan onze huisgenoot/milieuactivist, die wij nu wel een beetje erg egoistisch beginnen te vinden!

Kusjes aan iedereen thuis!

Virginia (en Shanna)

• 26 Juli 2007 - 14:56

Miek:

Hee babe,
    Wat fijn dat het zo goed gaat & dat je je nog zo vermaakt. Ik stuur je nog een mail, maar je had nog niet teruggestuurd van de vorige dus daarom doe ik het maar even zo.
    We vertrekken 3 augustus om 11.15 vanuit Utrecht.. dan weet je dat alvast.
    Lief dat je me nog gebeld had toen je Ireen Marie hebt gespot... haha, ik had net die ochtend haar nog op tv gezien. Je doet het echt niet normaal goed joh, al die opdrachten die je hebt en misschien nog krijgt en ook echt fijn voor Shanna dat zij ook al een paar vette shoots heeft gehad!
    Ik werk me nu echt uit de naat, ik heb deze week elke dag gewerkt en dit weekend moet ik ook werken en volgende week nog.. dus het is echt wel druk nu. Wel saai moet ik zeggen, kan niet wachten tot je terug komt.
    Bye bye, veel plezier nog en als je je moeder nog spreekt doe haar de groetjes van mij.
    Dikke kus & zoen voor jou en Shanna
    & een dikke bontjas voor je andere vriendin... whaha.. (sorrie hoor, maar je wordt geen model als je milieuactiviste bent dus geef der een leren armbandje cadeau ofzo.. whaha, ooh ik ben gemeen, nou ja.. daaaag!)
    Don't forget me please en mis me ook een beetje.. oooh.. en heel veel plezier met Melis, die komt natuurlijk morgen
    Dag schat.. knuffel van moi