Kaput.. - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Kaput.. - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Kaput..

Door: Virginia & Shanna

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

08 Juli 2007 | Italië, Milaan

We houden het zeer kort omdat we over ongeveer een half uurtje worden verwacht bij onze overbuurtjes. Translation: 4 heerlijke mannelijke modellen met gratis eten.. Vandaar dit korte bericht.

Zaterdag niet zo'n geweldige dag gehad. Shan had nogal koorts en was hierdoor beetje bedkluizenaar geworden.. Vooral wat boodschapjes in huis gehaald (driekwart medicijnen en vitamines) waardoor Shan op wonderbaarlijke wijze vanochtend weer helemaal fit op stond.

Gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons dood te shoppen. Sorry moeders wij hebben gezondigd! Wel hele leuke dingen gekocht..

Maar zoals wij al zeiden gaan wij er nu vandoor, morgen hele drukke dag staan met veel belangrijke dingetjes!

Groetjes uit broeikasland!

Shanna & Virginia

• 08 Juli 2007 - 20:06

Luienne Van Dranen:

Weet niet of mijn reactie is overgekomen

• 08 Juli 2007 - 20:09

Lucienne Van Dranen:

Nog een poging,
    Fijn dat jullie het naar je zin hebben en dat Shan weer hewrrezen is. En als je gratis kunt eten kun je natuurlij meer shoppen! Leuk om zo wat te horen en te zien van jullie.
    Meiden, geniet er van en werkse morgen.
    Groetjes en kus, Lucienne

• 09 Juli 2007 - 20:09

Miek:

Hee lieve, mooie meisjes,
    Viezevir ik mis je vreselijk!!
    Maare.. vandaag even een update van je plaatsvervangster gekregen (lees: je mami). Ik moet even alles weten van die gorgeous male models.
    Ik zou het helemaal super super super vinden als je een keertje kan bellen, maar als dat er niet in zit, dat please een mail of sms. Zijn ze nice dutch, sexy deutsch, hot italian, sweet spanisch, lovely englisch, fantastic american or perhaps fabulous french. Let me know.. enne, zijn ze zelf een beetje hot und sexy?
    Oder sind diese männer ein bischen schwul? (read: a little gay)
    Schat ik mis je, maar hoop dat je het daar heerlijk hebt met Shanna. Leek me echt een leuk meisje by the way. Dus dat zit wel goed, zeker met die heerlijke guys.
    Als daar nou iets meer gebeurd, wat me absolutly niets zal verbazen, wil ik wel even opgedate worden hea?!
    Lieve girls, ik denk dat jullie uit dit berichtje wel op kunnen maken dat ik stinkend jaloers ben. Jullie zullen wel heel druk zijn, en het is vast hard werken, maar jullie zitten ook wel fabulous in Milan Orio.
    Have fun in sexy Milano and keep me post-it.
    Dag schatten van me
    Dikke kus + enorme knuffel + lieve zoen van Miek uit het boring Woerden.
    Beauty vir, liefs van je vriendinnetje.
    xx Miss you, love you

• 10 Juli 2007 - 09:44

Richelle:

Hoi meiden,

Niet te veel shoppen hoor,er moet ook wel wat gewerkt worden.Fijn dat Shanna zo snel weer op knapte,komt zeker door het lekker eten van de overbuurtjes !!!!!!Lijkt me wel netjes als jullie je kookkunsten ook een keer tonen,virginia is echt een goede kokkin!!
    Heel veel sucses verder en dikke kussen van mij.

XXXXXRichelle