Laatste paar daagjes! - Reisverslag uit Wuhan, China van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Laatste paar daagjes! - Reisverslag uit Wuhan, China van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Laatste paar daagjes!

Door: Sharon & Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

21 Mei 2007 | China, Wuhan

Haay,

Nog even een verslag van de laatste paar daagjes! Op dit moment zijn we net teruggekomen in het heerlijk weer regende Holland (dat tropische klimaat is ook niet altijd alles) en zijn we allemaal denk ik nogal dodelijk kapot. Maar goed waar waren we gebleven.

De geplande manicure en pedicure is voor veel van ons niet doorgegaan. Na in drie verschillende taxi's met ze allen te zijn gestapt kwamen er maar 2 aan op de goeie plaats. Hier zaten Sharon en ik in. Met al deze mensen zijn we heerlijk een uurtje gaan shoppen (alles is hier echt onwijs goedkoop en leuk!). Best goed geslaagd, ook al was de tijd natuurlijk veel te kort! Bij terugkomst bij het hotel bleek dat de andere taxi nog steeds niet gearriveerd was. Toch maar besloten naar het diner te gaan dat die avond was georganiseerd door de burgemeester van Arnhem. Het eten is hier altijd wel grappig. Er worden allemaal rare (wil eigenlijk echt niet weten wat het allemaal is) schaaltjes/bordjes op een ronddraaiende plaat op tafel gezet en dan kan je pakken wat je wilt. Hoewel na 2 dagen al veel van ons niets meer door hun keel kregen wat ook maar een beetje op Chinees leek, was het toch gezellig! Tijdens deze avond met ze allen naar het Wuhan news gekeken waar we die avond op te zien waren met de fashionshow! Was erg gaaf! Hierna doorgegaan naar een openlucht dat werd gegeven midden in Wuhan. De band die ook uit Nederland was gekomen trad hier op (echt hele mooie muziek)! Der werd speciaal nieuwe eerste rij neergezet dus hebben het echt supergoed kunnen zien. Ook nog lekker gedanst. Hele pers was weer uitgerukt, zeer vage dingen mee meegemaakt. Na het concert weer uitgeweest. Eerst weer naar de Sohobar en daarna naar the red passion club, waar onze eigen dj optreedde. Gevolg: eerste avond zonder ski-hut muziek!

Volgende dag lekker laat opgestaan. Allereerst een foto gemaakt voor het hotel (heerlijk al die brakke hoofdjes) en vervolgens met de bus naar onwijs grote Shopping mall gereden waar de volgende fashionshow zou plaatvinden. Hier waren onwijs veel mensen! Show ging redelijk goed. Sharon liep dit keer voor Nienke en Shanna & ik weer voor ons enige echte Jeroen. S'avonds na de show zijn we met een paar naar the night markt geweest (echt super gave ervaring)! Volgende ochtend weer vroeg opgestaan voor de reis terug. Voor de rest mag Sharon me bij gaan vullen, ik ga namelijk op dit moment heerlijk in me bedje stappen!

Heel veel liefs & kusjes

Virginia (Shanna & Sharon)

• 21 Mei 2007 - 14:23

Virginia:

Oh ja, foto's komen snel!!

• 22 Mei 2007 - 13:59

Laura: