Gearriveerd, geshopt & gebroken - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu Gearriveerd, geshopt & gebroken - Reisverslag uit Milaan, Italië van Virginia & Shanna & Sharon Slaghekke & Keetelaar & van de Weetering - WaarBenJij.nu

Gearriveerd, geshopt & gebroken

Door: Virginia

Blijf op de hoogte en volg Virginia & Shanna & Sharon

01 Mei 2007 | Italië, Milaan

Haay thuisblijvers!

Hier dan ons allereerste berichtje van onze enige echte waarbenjij.nu. Of in ons geval: waarzijnjullie.nu! We zijn gister aangekomen in Milaan, hele rlxde vlucht gehad, hoewel 4 uur opstaan (en voor Shanna en Sharon zelfs 3 uur!) natuurlijk wel erg vroeg was! Na aangekomen te zijn op het vliegveld in Milaan konden we onze chauffeur die ons op zou pikken maar niet vinden. Uiteindelijk bleek na een aantal telefoontjes dat deze naar het verkeerde vliegveld gereden was. Hebben toen maar besloten de bus te nemen naar het centrum van Milaan en van daaruit de taxi naar het Appartement.

Appartement ziet er echt goed uit! Heerlijk groot terras, mooi keukentje & badkamer en maar liefst twee televies! En als klap op de vuurpijl ook nog eens met twee engelstalige filmzenders! Erg fijn, aangezien wij (op Anka na) maar weinig van die Italiaanse taal begrijpen.

Het bureau was vandaag en gister gesloten. Gister vanwege een of andere feestdag, en vandaag vanwege de dag van de arbeid. Wel een rlxde manier om aan tekomen. Zijn maar wezen shoppen.

Zijn gister om een uurtje of drie (na een beetje uitgepakt te hebben) Milaan ingegaan. Heerlijk geshopt. Shanna en Virginia alletwee een jurkje, Sharon een vestje met trui. Super winkels hier! Daarna op de bank geploft en doodop films gekeken. Om vervolgens onwijs vroeg naar bed te gaan. Waren allemaal doodmoe! Vanmorgen fris en fruitig weer gaan Windowshoppen (aangezien vandaag echt alles dicht was). Lekker gelunched en gaan zo heerlijk zonnen op ons dakterrasje!

Morgen naar het bureau, en waarschijnlijk castings gaan lopen. We zijn benieuwd!

Heel veel liefs & kusjes

Virginia (Shanna & Sharon)

• 02 Mei 2007 - 14:23

Sjoerd:

Gelukkig zijn jullie goed aangekomen! :) Veel plezier nog!
    Kus Sjoerd

• 03 Mei 2007 - 18:21

Miek:

WHAAAAAAAAAAAAAAA...
    VIRGIEN!!!
    Ik heb KATE MOSS gezien!!!
    Het was fabulous!
    In de etalage van Topshop om haar nieuw kledinglijn te promoten, welgeteld 12 seconden, dus veel te kort, máár... ik heb mooi wel wat exemplaartjes te pakken gekregen, ik hoop dat ze me zo goed staan als Kate. Énig giletje en wat mooie sjirtjes.
    I (l) London..
    Have fun in Milano
    Greets to Shanna & Sharon & Anka
    Big hug + huge kiss for you!
    With love.. Miek